FOOD & DRINK

Rot Vin & Brød

rot-vin-og-brod-trondheim

TRONDHEIMS HYGGELIGSTE VINBAR OG RESTAURANT!

Rot Vin & Brød restaurant og vinbar ligger ypperlig til i Adressabygget ved Solsiden i Trondheim. I den uformelle atmosfæren spilles det musikk fra vinyl – soul, jazz og funk – og interiøret smaker også litt av vinyl, i god gammel stil.

Den trivelige og kunnskapsrike betjeningen byr på en vinvennlig bistromeny. Flaggskipet til Rot Vin & Brød heter Balthazar og består av et spennende utvalg snacks som passer for en gruppe personer. Det dreier seg om skinker, spekepølser og oster med tilbehør som hummus, syltede grønnsaker, chipotlemajones, rømme og oliven. Høres det godt ut?

rot-vin-og-brod-trondheim-mat


Du kan også forsøke en smårett som gratinert sjøkreps, moules frites medkremede blåskjell eller pieroger med lam. Som dessert tilbys ting som salt mandeltoff¬y& sjokoladekremog geitostparfait. Kommer du litt sent til Rot Vin & Brød skal du heller ikke sulte. Nattestid tilbys en nydelig kyllingleverpaté med pæregelé, hummus og brød.

Rot Vin & Brød ligger sentralt til i idylliske omgivelser med utsikt over Nidelven. Det er kun hundre meter opp til Bakke Bru med bussforbindelser.


logo rot vin og brod
ROT VIN & BRØD

Åpningstider:
Mandag: Stengt
Tirsdag – torsdag: 16:00 – 01:00
Fredag: 16:00 – 02:00
Lørdag: 13:00 – 02:00
Søndag: Stengt

Telefon: 400 02 385
Nettside: www.rotvb.no
E-post: post@rotvb.no

Bestill bord HER

logo facebook Besøk oss på Facebook
logo instagram Følg oss på Instagram

ADRESSE:
Ferjemannsveien 16,
7042 Trondheim