HEALTH & BEAUTY

Vitus Apotek Solsiden

images-skandinaviskhoyfjellsutstyr-01
images-skandinaviskhoyfjellsutstyr-02
Vårt apotek på Solsiden formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek på Solsiden har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Solsiden i Trondheim holder til på Solsiden Kjøpesenter i 1. etasje og har åpent til kl. 24.00 aller dager hele året. Vi har egen inngang på dager og tidspunkt kjøpesenteret er stengt. Denne inngangen finner du ut mot Innherredsveien og ved siden av Starbucks. Apoteket er skiltet med «Vitusapotek» og «åpent til 24». I vårt apotek på Solsiden i Trondheim vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk vårt apotek på Solsiden i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på Vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Solsiden i Trondheim, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.ASKELAND UR OG DIAMANTER

Opening hours:
Monday - friday: 10 am - 7 pm
Saturday: 10 am - 6 pm

Phone: +47